Uw zoekresultaten

Een woninghypotheek is al lang geen eenvoudige zaak meer. In tal van advertenties worden de laagste rentes beloofd en de hypotheekaanbieders trachten elkaar te overtreffen met steeds weer nieuwe en nog weer betere hypotheekconstructies. Maar wat is nu precies wel mogelijk en wat niet? Zitten er wellicht addertjes onder het gras en waar zitten zij dan? Welke hypotheek past nu het beste bij úw persoonlijke omstandigheden en bij úw eigen wensen?
Op al deze vragen kan de hypotheekadviseur van ABVO Assurantiën & Onroerende Zaken u antwoord geven.

 

Kwaliteit in dienstverlening

Een betrouwbaar, eerlijk en kwalitatief goed advies staat voor ons altijd voorop. Als  onafhankelijk hypotheekadviseur doen wij zaken met ruim 30 geldverstrekkers. Wij vergelijken voor u de mogelijke constructies, de rentes, de voorwaarden etc. met als doel dat u uiteindelijk de hypotheek krijgt die het beste bij uw persoonlijke situatie past. Voor een overzicht van de geldvertrekkers waarmee wij zaken doen klikt u hier.

Voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende persoonlijke afspraak kunt u contact opnemen met ABVO Assurantiën & Onroerende Zaken B.V.