Uw zoekresultaten

Aankoopbegeleiding

De zoekmogelijkheden worden steeds uitgebreider; verschillende sites op internet en specifieke woningkranten maken het eenvoudiger om een passende woning te vinden. Maar als u de juiste woning een maal heeft gevonden, wat dan?

Is de vraagprijs wel reëel, heeft u geen belangrijke dingen over het hoofd gezien, hoe zit het met juridische aspecten, zijn er bouwkundige gebreken, kunt u zonder risico de koopovereenkomst tekenen, welke notaris moet u kiezen enz. enz.?

Ons advies: Neem uw eigen makelaar mee.

Hij begeleidt u gedurende het gehele traject van de aankoop. Als professioneel adviseur is hij als geen ander op de hoogte van de plaatselijke markt en kan hij u antwoord geven op de bovenstaande vragen. Tevens kan hij voor u de onderhandelingen voeren, dat is immers zijn vak.

De makelaar die de woning verkoopt, is door de verkoper ingeschakeld om de woning tegen een zo hoog mogelijke prijs te verkopen. Deze makelaar wordt door de verkoper betaald en hij behartigt dan ook diens belangen. Met de “aankoopbegeleiding” van ABVO stelt u hiertegenover een eigen deskundige makelaar die UW belangen behartigt. ABVO Assurantiën & Onroerende Zaken biedt u de gevraagde begeleiding tegen een uiterst scherp tarief. Indien u een hypotheek via ons kantoor afsluit is deze aankoopbegeleiding in vele gevallen zelfs gratis.

Informeer gerust eens vrijblijvend naar onze gunstige voorwaarden en scherpe tarieven.