Uw zoekresultaten

Verkoopbemiddeling

Uw woning verkopen?

Wellicht overweegt u hiervoor een makelaar in te schakelen, het gaat immers om een van de grootste financiële transacties uit uw leven. ABVO Assurantiën & Onroerende Zaken kan u hierbij als actief makelaar in Noord- en Midden-Limburg van dienst zijn en uw belangen gedurende de hele verkoopprocedure optimaal behartigen.

 

Vrijblijvend advies en gratis waardebepaling

Voordat u een makelaar in de arm neemt wilt u wellicht eerst meer weten over diens werkwijze. Gedurende een vrijblijvend gesprek bij uw thuis lichten wij een en ander uitgebreid toe en maken wij tevens een waardebepaling van uw woning. Samen met u bepalen wij de vraagprijs en stellen wij een plan op voor de te volgen verkoopprocedure. Uiteraard geven wij in dit gesprek ook duidelijk aan welke kosten aan onze dienstverlening zijn verbonden indien u ons daadwerkelijk de opdracht tot bemiddeling bij de verkoop geeft.

 

Begeleiding van A tot Z

Wij zorgen er voor dat uw woning optimaal wordt gepresenteerd op alle belangrijke sites zoals Funda, Jaap, Huislijn, VBO etc. Ook wordt er een professionele brochure opgesteld en wordt uw woning in onze etalage fraai weergegeven. Tijdens bezichtigingen (welke overigens steeds vooraf met u worden kortgesloten) zal altijd een makelaar van ons kantoor aanwezig zijn. Het is van belang dat eventuele kandidaten voor uw woning juist en volledig worden geïnformeerd en dat de nodige voorbehouden en juridische aspecten niet uit het oog worden verloren. Ook als het op de onderhandelingen aankomt kunt u op ons vakmanschap rekenen; wij voeren graag namens u, maar uiteraard altijd ook in overleg met u, de onderhandelingen. Vervolgens zorgen wij er voor dat de gemaakte afspraken in een waterdichte koopovereenkomst worden vastgelegd. Uiteraard begeleiden wij u ook tijdens de eigendomsoverdracht bij de notaris. Voordien verzorgen wij echter eerst nog de vooroplevering zodat u verzekerd kunt zijn van een probleemloze verkoop.

Informeer gerust eens vrijblijvend naar onze gunstige voorwaarden en scherpe tarieven.