Uw zoekresultaten

Uw woning laten taxeren

ABVO Assurantiën & Onroerende Zaken verzorgt op deskundige en objectieve wijze de waardebepaling van woningen in Noord- en Midden-Limburg. De bevindingen van onze taxateur worden uitgewerkt in een overzichtelijk en goed onderbouwd rapport.

 

Het doel van de taxatie

Er kunnen diverse redenen ten grondslag liggen aan het besluit om een waardebepaling van een woning te laten maken; zo kunnen taxaties voor de volgende doelen benodigd zijn:

  • ten behoeve van het nemen van een aan- of verkoop beslissing
  • ten behoeve van het verkrijgen van een hypothecaire geldlening
  • ten behoeve van een boedelscheiding
  • ten behoeve van de fiscus

Voor welk doel u het taxatierapport ook benodigd, wij hebben de deskundigheid in huis om de juiste waarde vast te stellen. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle banken, verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen, door de Stichting Waarborgfonds Eigen Woning ten behoeve van de Nationale Hypotheek Garantie en door de Belastingdienst.

 

Register Taxateur, waarborg voor kwaliteit

De taxateur van ABVO Assurantiën & Onroerende Zaken staat ingeschreven in de registers van de SCVM en NRVT en mag derhalve de titel “Register Taxateur” voeren. Om deze titel te mogen voeren dient de vakbekwaamheid te zijn aangetoond en dient de taxateur zich tevens voortdurend bij te scholen middels een traject van Permanente Educatie. Tevens is ABVO Assurantiën & Onroerende Zaken aangesloten bij het validatie-instituut NWWI.

Al met al biedt onze taxatie u derhalve de garantie voor een goed overwogen en realistische waardebepaling.

Informeer gerust eens vrijblijvend naar onze gunstige voorwaarden en scherpe tarieven.