Uw zoekresultaten

Onafhankelijk, persoonlijk en deskundig

Verzekeringen, op de radio, televisie en in de krant, overal worden ze aangeprezen. De keuze in verzekeringen is dan ook enorm en de ene lijkt nog beter en goedkoper dan de ander. Maar welke verzekering is nu het beste voor u en wat heeft u nu wel of juist niet nodig? De onafhankelijk assurantieadviseur van ABVO Assurantiën & Onroerende Zaken helpt u met al deze vragen graag. In een persoonlijk gesprek bekijkt hij met u alle financiële risico’s, hij onderzoekt of u niet onderverzekerd bent (waardoor u bij schade in problemen kunt komen) en of u niet juist te veel heeft verzekerd (waardoor u meer premie betaalt dan nodig).

Of het nu gaat om het verzekeren van uw auto, uw huis of uw inboedel, of het nu gaat om een aansprakelijkheidsverzekering, een levensverzekering of om een pensioen: al uw verzekeringen zijn bij ABVO in goede handen. Als onafhankelijk adviseur zoeken wij voor u steeds de beste oplossing. Voor een overzicht van de maatschappijen waarmee wij zaken doen klik hier.

 

Ook in geval van schade

Niet alleen bij het zoeken naar de juiste verzekering staat ABVO u met raad en daad bij; ook in het geval er zich eens onverhoopt een schade voordoet kunt u rekenen op de inzet van uw persoonlijk adviseur. Hij helpt u bij het invullen van het schadeformulier en ziet er op toe dat de afhandeling zo snel en vlekkeloos als mogelijk verloopt. In vele gevallen hebben wij een eigen schaderegelingsbevoegdheid waardoor het schadebedrag snel aan u kan worden overgemaakt.

 

Levensverzekeringen

Ook over verzekeringen die te maken hebben met leven en overlijden kan de adviseur van ABVO u in een persoonlijk gesprek adviseren. Hij is op de hoogte van de nieuwste wetgeving en kan derhalve als geen ander met u bespreken wat wel en niet nodig is cq wel of niet gewenst is.

 

Vrijblijvend advies

Welke verzekering u ook nodig heeft de assurantieadviseur van ABVO Assurantiën & Onroerende Zaken is u graag van dienst. Neem gerust contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.